Lustruiti masina ca noua

Cu ajutorul discurilor pentru lustruit VONROC, masina sau barca dumneavoastra va straluci din nou. Puteti indeparta rapid si usor murdaria persistenta, zgarieturile si petele de oxidare cu ajutorul discurilor potrivite. Discurile de lustruire sunt potrivite pentru masinile cu  fixare cu scai ceea ce permite o fixare rapida.

Potrivite pentru aproape toate marcile cu diametru al discului de 150mm

Discurile de lustruire sunt ideale pentru majoritatea marcilor care folosesc discuri de 150 mm. Acestea se potrivesc cu majoritatea marcilor de masini de polisat, prevazute cu elemente de fixare cu scai, printre acestea si cu masina de polisat VONROC PM501AC.

Mediu, fin sau super fin: tu decizi ce fel de disc ai nevoie!

Acest set este format din 3 discuri de lustruit, unul mediu, unul fin si unul extra-fin. In functie de substanta de lustruire, aveti intotdeauna discul potrivit la indemana.

Pentru a determina ce burete aveti nevoie pentru un anumit tip de lustruire, se recomanda testarea acestuia pe o suprafata mica. In acest mod puteti verifica cat de fin trebuie sa fie discul pentru a obtine rezultatul dorit. Incepeti cu un disc fin. Daca sunteti multumit de rezultatele de pe zona mica pe care ati testat produsul, puteti incepe sa lustruiti toata suprafata. Daca utilizati o substanta de lustruire mai fina, puteti utiliza ulterior una mai putin fina. Invers nu este recomandat.

Dupa ce toate zgarieturile au fost indepartate, puteti alege combinatia optima pentru lustruire. Pentru aceasta puteti folosi ceara sau sealer. Setul de livrare al masinii de lustruit VONROC contine cele mai uzuale discuri de lustruire pentru cele mai comune zgarieturi si cele uzuale lacuri.

In general, aceste discuri pot fi folosite pentru:

(Atentie! Testati prima data.)

  • Portocaliu: disc mediu pentru polisare
  • Negru: disc fin pentru polisare si finisare
  • Alb: disc super fin pentru finisare

Ce este in ambalajul prietenos cu mediul inconjurator?

  • 1x Disc de polisare cu burete, portocaliu -mediu, 150mm
  • 1x Disc de polisare cu burete, negru  - fin, 150mm
  • 1x Disc de polisare cu burete, alb - ultra fin, 150mm

 


Mai multe informatii
EAN Code8717479081509
SKUPM801AA
© VONROC 2023