Lustruiti masina sau barca ca noua

Cu acesti bureti de lustruit cu grosimea de 30 mm de la VONROC, masina, barca sau motocicleta dumneavoastra vor straluci ca niciodata ! Puteti elimina cu usurinta murdaria, zgarieturile sau petele de rugina cu buretii potriviti. Buretii de lustruit sunt potriviti si pentru lucrul cu ceara si sunt cu scai, care permite fixarea rapida si simpla a buretilor pe talpa masinii.

Potriviti pentru multe marci cu talpa cu diametrul de 125mm

Buretii de lustruit sunt compatibili pentru aproape toate marcile de masini de polisat (duale) si cu bureti de 125 mm, prevazuti cu fixare cu scai.

Acest set este compatibil cu slefuitorul dual VONROC PM504AC.

Mediu, fin sau super fin: tu decizi ce burete de lustruit ai nevoie!

Setul de lustruire VONROC este format din 3 bureti de lustruit - unul mediu, unul fin si unul super fin. In functie de substanta de lustruit utilizata, cu acesti trei bureti de lustruire aveti intotdeauna la indemana accesoriul potrivit.

Pentru a determina ce burete de lustruit VONROC aveti nevoie, va recomandam sa il testati pe o suprafata de incercare. In acest fel, puteti verifica cat de grosier (sau fin) trebuie sa fie buretele pentru a obtine rezultatul dorit. Incepeti cu un burete de lustruit fin folosind o substanta de lustruit. Daca vedeti rezultate satisfacatoare, puteti incepe lustruirea intregului panou. Fiecare suprafata de lustruit trebuie testata, deoarece toate suprafetele lacuite sunt diferite. Daca utilizati o substanta de lustruit fina cu un burete de lustruit, puteti folosi oricand o substanta mai dura peste ea. Se recomanda sa nu procedati invers.

Cand procedura de lustruire este terminata si toate zgarieturile au disparut, este timpul sa alegeti combinatia potrivita de polisare. Setul de polisare VONROC este format din buretii de lustruit cei mai utilizati pentru cele mai comune lacuri sau zgarieturi.

In general, buretii de lustruit pot fi utilizati pentru:

(NOTA: testati prima data pe o portiune mica )

  • Portocaliu: burete mediu pentru lustruire
  • Negru: burete fin pentru polisare/finisare
  • Alb: burete ultra fin pentru finisare

Ce este in ambalajul prietenos cu mediul inconjurator?

  • 1x burete de lustruit 125 mm portocaliu mediu
  • 1x burete de lustruit 125 mm negru fin
  • 1x burete de lustruit 125 mm alb super fin

Mai multe informatii
EAN Code8717479089253
SKUPM803AA
© VONROC 2023