GARANTIE

In ciuda faptului ca produsele noastre sunt fabricate cu cea mai mare grija, ceva poate merge rau din cand in cand, dar desigur si in cazul in care intampinati unele probleme vom fi bucurosi sa va ajutam.

Achizitia dumneavoastra este acoperita de o garantie legala de doi ani pentru masini si sase luni pentru accesorii  neconsumabile, incarcatoare si baterii; pentru defecte de material si defecte de fabricatie. Pe scurt, asta inseamna, ca masina dumneavoastra, in conditii normale de utilizare, nu ar trebui sa se defecteze in decurs de doi ani. Daca produsul are defecte sau daca noi am facut o greseala, produsul va fi inlocuit.

Fiti atenti sa nu pierdeti garantia printr-o utilizare improprie sau printr-o intretinere defectuoasa. Deasemenea, garantia este nula daca clientul a demontat masina. Va rugam sa retineti, prima data cititi si apoi folositi! Ne asteptam ca, clientii nostri sa citeasca cu atentie manualul de utilizare, inainte de utiliza produsul si, de a respecta aceste instructiuni de utilizare.

Daca aveti intrebari legate de garantie, va rugam sa contactati prima data serviciul clienti, pentru ca de obicei va putem ajuta pe loc si cu cateva instructiuni problema sa fie remediata. Daca problema nu poate fi rezolvata, in cele mai multe cazuri vom livra un produs nou imediat si, constienti fiind de impactul asupra mediului a emisiilor de CO2, de cele mai multe ori nu vom solicita returnarea produsului defect.

Vom solicita ocazional returnarea produselor pentru verificare, sau atunci cand avem nelamuriri. Daca este intradevar o problema de garantie, vom livra un produs nou si costul transportului tur retur va fi pe cheltuiala noastra.

Daca aveti intrebari referitoare la garantie, nu ezitati sa contactati departamentul nostru de service la service@vonroc.com.

© VONROC 2023