Protejati-va pretioasa sofa de gradina cu aceasta husa VONROC, cu dimensiuni 215x215x85cm;H70cm

Aceasta husa in forma de "L" pentru sofaua de gradina de la VONROC este o husa de calitate premium realizata din polipropilena multistrat si are o culoare neagra moderna. Husa are un strat protector. Materialul si stratul de acoperire au fost special dezvoltate pentru aceste huse si sunt rezultatul unor ani de cercetare, dezvoltare si procese de imbunatatire continua. Valoroasa ta sofa de gradina va ramane frumoasa mai mult timp cu aceasta husa de protectie si va rezista mai mult! Husa are 215cm lungime, 85cm latime si 70cm inaltime si este potrivita pentru o sofa in forma de "L".

Cele mai importante avantaje ale acestei huse de protectie pentru sofa de gradina:

  • Husa de calitate premium realizata din polipropilena multistrat.
  • Echipata cu un strat protector.
  • Foarte usor de instalat, cu banda de fixare cu scai pe fiecare colt pentru a fixa husa pe mobilier. Asigurati-va ca fixati ferm husa, astfel incat sa nu o sufle vantul!
  • 100% impermeabila. Toate cusaturile si colturile sunt acoperite cu banda de protectie pentru a garanta ca husa este impermeabila. La unele piese de mobilier este recomandabil sa asezati un obiect (cum ar fi o galeata rasturnata) sub husa, astfel incat sa nu balteasca apa. In cazul in care baltile de apa apar oricum, indepartati-le.
  • Rezistenta la inghet, rezistenta la UV si culoare rezistenta . Foloseste husa tot timpul anului! Va recomandam  sa scoateti husa in mod regulat pentru a o aerisi.
  • Husa este rezistenta la flori si excremente de pasari care ar deteriora permanent alte huse.
  • Materialele husei noastre de protectie au fost testate de TÜV Rheinland pentru influenta razelor UV, permeabilitate la apa, influenta temperaturii si la uzura, astfel incat calitatea sa fie garantata.

Sfaturi importante pentru utilizarea acestei huse pentru sofa de gradina

Nu asezati niciodata husa pe mobilierul umed, lasati-l sa se usuce bine mai intai, pentru a preveni deteriorarea datorata umezelii si/sau mucegaiul. Inainte de a pune husa, scoateti mai intai pernele (de pe scaune). In ciuda faptului ca husa este rezistenta la apa, o perna se poate umezi. Pentru perne, poti folosi geanta noastra speciala pentru perne, cu ajutorul careia poti depozita pernele in interior, in magazie, mansarda, garaj etc.

Ce este in ambalajul prietenos cu mediul inconjurator?

  • 1x Husa premium de protectie pentru sofa de gradina in forma de "L" - 215x215x85 H: 70cm

Mai multe informatii
EAN Code8717479093885
SKUGC504XX
© VONROC 2024