Livrarea

Alegeti cand doriti sa va fie livrat coletul utilizand serviciul DPD Predict. Veti primi un mesaj sau un email, cu o zi inainte de livrare, in care se va preciza intervalul de timp al livrarii, cu o precizie de 1 ora. Deci nu va trebui sa stati toata ziua acasa asteptand curierul! Cu ajutorul serviciului de tracking puteti afla statusul expeditiei si locatia curierului in timp real.

 

Costuri de transport

Costurile de transport sunt clar afisate in mometul plasarii comenzii. Costurile de transport pentru retururi sunt intotdeauna pe cheltuiala dumneavoastra.

Pentru comenzi mai mici de 245 Lei, costul transportului in România este 30 Lei.

Pentru comenzi mai mari de 245 Lei, costul transportului este inclus in pretul total.

 

Livrarea si timpii de livrare

Imediat dupa plasarea comenzii veti primi o confirmare pe e-mail. Puteti urmarii statusul comenzii dumneavoastra cu ajutorul link-ului track & trace. Comanda dumneavoastra este inmanata serviciului de curierat de catre depozitul nostru in 1-2 zile lucratoare si trimis catre adresa de livrare in ziua urmatoare. Timpul estimat de livrare la adresa dumneavoastra este cuprins intre 5 si 7 zile lucratoare. Daca nu veti fi acasa, coletul va fi livrat unui vecin sau se va incerca o noua livrare in ziua urmatoare. Prin intermediul servicului PREDICT al DPD, vom trimite un e-mail sau mesaj text in seara dinaintea livrarii, prin care va vom informa ca livrarea se va face a doua zi, atasandu-va totodata si link-ul de urmarire. In ziua livrarii, veti mai primi un link de urmarire in timp real a livrarii pana la ora 09:00, si o informare, cu precizie de 1 ora, a orei de livrare. Daca doriti, puteti urmarii expedierea in timp real, folosind sistemul de urmarire live al DPD. Daca nu sunteti acasa in perioada estimata pentru livrare, intr-o perioada de pana la o ora, puteti solicita modificarea livrarii. Optiunile pe care le aveti in acest sens sunt:

  1. Livrarea coletului la alta data;
  2. Livrarea coletul la alta adresa din aceeasi localitate (ziua urmatoare);
  3. Ridicarea coletului de la sediul DPD (ziua urmatoare);
  4. Permisiunea de a lasa coletul intr-un loc sigur, la alegerea dumneavoastra, de exemplu la un vecin.

 

Cum pot sa returnez coletul?

Nu sunteti pe deplin multumit? Puteti returna comanda in 14 zile de la primirea coletului. Va rugam sa urmariti pasii de mai jos.

Masina este stricata sau lovita? Va rugam sa contactati prima data, serviciul clienti, care va va indruma in continuare.

Nota: Produsele nu trebuie sa fi fost folosite si trebuiesc returnate in ambalajul original intact. Daca aceste conditii nu sunt indeplinite returul nu poate fi procesat.

Deschideti cutia cu grija si verificati produsul la fel cum a-ti proceda intr-un magazin. Puteti porni masina, dar nu o puteti folosi.

 

Procedura de retur 

Costurile de transport pentru retururi sunt intotdeauna pe cheltuiala dumneavoastra.Pentru a returna produsul (produsele) usor si rapid, urmeaza acesti pasi.

Pasul 1: Pune produsul pe care doresti sa-l returnezi in cutie. Produsul trebuie sa fie neutilizat si complet, cutia nu trebuie sa fie deteriorata.

Pasul 2: Foloseste formularul de retur, pentru a selecta produsul (produsele) pe care doresti sa-l returnezi, fa o poza a formularului de retur, poza  care, apoi o pui in cutia produsului langa produs.

Pasul 3: Trimite-ne poza formularului de retur completat, printr-un e-mail la service@vonroc.com.

Pasul 4: Puneti eticheta de transport pe cutie si duceti coletul la un curier. Pastrati confirmarea de expediere primita de la curier pana cand aveti confirmarea ca coletul a fost livrat destinatarului.

Pasul 5: In cel mai scurt timp dupa primirea coletului si procesarea comenzii de retur, veti primi in contul dumneavoastra, in cateva zile, contravaloarea achizitiei. Daca aveti intrebari referitoare la procedura, va rugam sa ne contactati. Va vom ajuta in continuare!

 

Este posibila schimbarea produsului (produselor)?

In acest moment, nu este inca posibila schimbarea produsului(produselor). Daca produsul(produsele) dumneavoastra indeplinesc conditiile de retur puteti sa le returnati si sa plasati o noua comanda pentru produsul dorit.

© VONROC 2023