PRETUL CORECT PRIN ARTA OMISIUNII

AMBALAJE DIN CARTON MARO RECICLAT

Folosim cutii din carton maro 100% nealbit pentru a ambala produsele noastre, deoarece VONROC este un brand 100% online, fara a imprima color cutiile, asa cum le vedeti in magazine, noi omitem toata acea chimie, deci nu genereaza valoare adaugata. Cutiile de carton pot fi apoi reciclate fara probleme.

 

FARA CUTII DIN PLASTIC

Am ales, in mod constient, sa nu livram masinile noastre in clasicele si demodatele cutii din plastic. Eliminarea cutiilor din plastic are un numar mare de avantaje asupra mediului inconjurator, cum ar fi:

  1. Cercetarile arata ca in multe cazuri cutiile din plastic nu sunt folosite, ci sunt aruncate, iar apoi afecteaza inutil mediul inconjurator.
  2. Fara cutiile din plastic, ambalajul de transport al produselor noastre este in medie cu 40% mai mic, ceea ce inseamna mult mai multe produse intr-un container sau in masina curierului. Acest lucru are ca rezultat o economie uriasa de combustibil si o reducere a emisiilor de CO2.

Pentru a putea depozita sculele si accesoriile aferente, am dezvoltat husele speciale VONROC. P.S. O alta utilitate a acestor huse reutilizabile este ca le puteti folosi si pentru a depozita echipamentul sportiv sau laptop-ul, de exemplu.

 

EVITAREA TRANSPORTURILOR INUTILE

Scopul nostru este sa limitam transportul produsului, ambalat individual, la minimum deoarece fiecare transport inseamna combustibil folosit si genereaza emisii de CO2.

  1. Livrarea: in calitate de producator, livram produsele noastre direct catre consumator. Acesta este cel mai scurt drum de la producator la consumator.
  2. Retururi: va oferim pentru produsele noastre descrieri clare, mentionam specificatiile tehnice si deasemenea va oferim poze astfel incat sa aveti toate informatiile inainte de a cumpara si sa mentinem numarul de retururi la minimum posibil.
  3. Garantie: in cele mai multe cazuri de garantie vom livra un produs nou imediat si, constienti fiind de impactul asupra mediului a emisiilor de CO2, nu vom solicita returnarea produsului defect.
© VONROC 2023