IMPREUNA CONSTRUIM UN VIITOR MAI BUN

VONROC inseamna scule electrice ROC-SOLID. Calitate la un pret corect. VONROC gestioneaza problemele sustenabilitatii mai bine si mai eficient decat o fac marcile traditionale de scule electrice.

Analizam continuu intregul proces si incercam sa omitem toate materialele si activitatile neprietenoase cu mediul inconjurator.

  1. Folosim cutii din carton maro 100% nealbit pentru a ambala produsele noastre.
  2. Am ales, in mod constient, sa nu livram masinile noastre in clasicele si demodatele cutii din plastic. Am dezvoltat husele speciale VONROC, ecologice si reutilizabile, pentru a depozita masinile si accesoriile acestora.
  3. Scopul nostru este de a limita transportul produsului, ambalat individual, la minimum, deoarece fiecare transport inseamna costuri cu combustibilul si emisii de CO2.

Cele descrise mai sus nu sunt singurele noastre actiuni in acest sens. Mergem mai departe in a  ne indeplini partea noastra, donand catre diverse organizatii caritabile care protejeaza mediul inconjurator. Cum? Aboneaza-te la buletinul nostru informativ si noi dona 5 RON catre fundatia "ROC YOUR PLANET".

Ce este fundatia ROC YOUR PLANET ?

Fundatia ROC YOUR PLANET este o fundatie care  sprijina proiecte si organizatii  locale al caror scop este crearea unei lumi mai bune.

“Luptam impreuna pentru o planeta mai buna si mai curata este  esential in viziunea fundatiei ROC YOUR PLANET. Incalzirea globala provoaca schimbari pe planeta noastra, schimbari care ameninta fiecare aspect al vietii noastre. De la mancarea pe care o mancam la apa pe care o bem si pana la aerul pe care il respiram.

De aceea, fundatia ROC YOUR PLANET sprijina proiecte locale din intreaga lume, proiecte care lupta pentru o planeta mai buna pentru toti oamenii care o locuiesc, deoarece impreuna PUTEM CONSTRUI UN VIITOR MAI BUN.”

 

Impreuna cu fundatia ROC YOUR PLANET

Cum face asta fundatia "ROC YOUR PLANET" ? In fiecare trimestru unul din angajatii nostri va selecta trei organizatii caritabile. Deoarece bucuria de a da este mult mai mare decat a primi!

Toti cei abonati la buletinul nostru informativ vor avea posibilitatea sa voteze trimestrial, organizatia caritabila favorita. Intreaga suma va fi donata catre  organizatia caritabila aleasa  de catre membrul echipei, care este si cel care va inmana cecul.

 

Devino membru, noi donam

Donam cate 5 RON pentru fiecare noua abonare la buletinul nostru informativ catre ROC YOUE PLANET. Pe termen lung, speram sa intampinam mii de noi membri si astfel, impreuna sa avem o contribuitie substantiala.

Pentru mai multe informatii despre aceasta minunata fundatie, vizitati www.rocyourplanet.org

© VONROC 2023