Despre VONROC

VONROC este o companie tanara, o companie cu una dintre cele mai rapide cresteri pe piata de E-commerce din Regatul Tarilor de Jos. VONROC livreaza produse pentru utilizatorii casnici si pentru gradinarii amatori folosind modul de vanzare  Direct catre Consumator(D2C). Fondata in anul 2017 compania noastra activeaza deja in 10 tari europene. Lucram cu 9 nationalitati in birourile noastre din Zwolle si Shanghai.

Avem ambitii mari, in anul 2021 vom incepe vanzarea in alte 5 tari, unde dorim sa introducem pe piata multe produse noi care sa fie pe placul clientilor nostri. Dorim sa facem acest lucru intr-un mod inteligent si inovativ, in care analiza datelor si tehnologia informatiei si comunicatiei joaca un rol foarte important.

Sloganul nostru este  “Build Your Future”(”Construieste-ti viitorul”) si, nu se reflecta doar in produsele noastre, ci in tot ceea ce intreprindem; in modul in care ambalam produsele, in modul in care gestionam garantiile si retururile si prin fundatia noastra: Roc Your Planet. Fundatia Roc Your Planet sprijina proiecte de mediu in toate tarile in care activam.

“Build Your Future” reprezinta deasemenea si echipa noastra si viitorul tau. Toti sunt parte a echipei, si impreuna vom consolida succesul, success din care fiecare face parte, si ne vom si distra impreuna. Nu vorbim unul despre celalalt, ci unul cu celalalt. Acest lucru ne permite sa ne dezvoltam ca echipa si ca persoana.

 

PLANETA NOASTRA, VIITORUL NOSTRU

Sustenabilitatea este viziunea VONROC. Consideram problema sustenabilitatii foarte importanta, mai mult decat o fac marcile traditionale de scule electrice.

 

DRUMUL CEL MAI SCURT CATRE CLIENT

Incercam sa limitam transportul produsului, ambalat individual, la minimum. La urma urmei, fiecare transport inseamna combustibil folosit si emisii de CO2.

Livrarea: in calitate de producator, va  livram produsele noastre direct la usa dumneavoastra. Acesta este cel mai scurt drum de la producator la consumator.

Retururi: va oferim pentru produsele noastre descrieri clare, mentionam specificatiile tehnice si deasemenea va  oferim poze astfel incat sa aveti toate informatiile referitoare la  ceea ce cumparati. Incercam sa tinem numarul de retururi la minimum posibil.

Garantie: in cele mai multe cazuri vom livra un nou produs, fara a va solicita returnarea produsului defect.

 

AMBALAJE FARA IMPRIMARE COLOR

Folosim cutii din carton maro,   fara imprimari color  daunatoare mediului inconjurator. Un pas logic, frumos si important pentru un brand 100% online.

Am ales, in mod constient, sa nu livram masinile noastre in clasicele si demodatele cutii din plastic. In primul rand, cele mai multe cutii sunt aruncate si, in al doilea rand, ambalajul masinilor fara cutii din plastic este cu 40% mai mic, ceea ce are ca rezultat direct economia de combustibil si reducerea emisiilor de CO2.

Am dezvoltat husa speciala VONROC, ecologica si reutilizabila, pentru a depozita masina si accesoriile acesteia.

P.S. Husa este foarte potrivita si pentru depozitarea incaltamintei sau a laptop-ului.

 

© VONROC 2023