Despre noi

Suntem VONROC! Bine ați venit la VONROC, magazinul dvs. online pentru scule electrice, echipamente de grădină și articole esențiale pentru casă. Dezvoltăm și producem propriul nostru brand, livrând direct la ușa ta! De la lansarea primei noastre masini în 2017, am devenit rapid o companie lider in comerțul electronic. În prezent suntem activi în 16 țări, iar gama noastră impresionantă de peste 500 de articole continuă să se extindă. Motto-ul nostru „Construiește-ți viitorul” nu reflectă doar ambiția noastră de a aduce produse remarcabile pe piață, dar invită pe toată lumea să lucreze pentru un viitor durabil.

 

 

Calitate ROC: Controlul calitatii de la inceput pana la sfarsit

La VONROC, credem în măiestrie. Echipa noastră de specialiști se mândrește cu ani de experiență în dezvoltarea unor scule electrice excelente. Toate produsele noastre sunt dezvoltate cu atenție de echipa noastră din Zwolle (Regatul Tarilor de Jos) și produse în strânsă colaborare cu echipa noastră din Shanghai (China). Pe parcursul întregului proces de producție, inginerii noștri de calitate continuă să testeze produsele noastre pentru a se asigura că respectă standardele noastre înalte. Această abordare ne permite să oferim cu încredere calitate clienților noștri.

 

Service in toate limbile

Apreciem foarte mult interacțiunea personală cu clienții noștri. Prin urmare, avem o echipă de serviciu pentru clienți internațională care să asiste fiecare client în limba preferată. Ai nevoie de mai multe informații despre un anumit produs? Aveți întrebări despre returnări sau intrebari după achiziție? Echipa noastră de serviciu pentru clienți este acolo pentru toate întrebările dumneavoastră. Verificați datele noastre de contact pentru orele de functionare și disponibilitate.

 

Sustenabilitate: Arta omisiiunii

Sustenabilitatea este prioritatea principală la VONROC și evoluăm constant pentru a contribui la această cauză. Pentru a realiza acest lucru, am ales arta omisiunii. Fără magazine fizice, ci doar disponibilitate online, ceea ce ne permite să livrăm direct și eficient la ușa dumneavoastră. Fără substanțe chimice inutile, ci cutii de carton nealbite, fără imprimeuri colorate și fără cutii de plastic, ci o utila husă pentru a vă proteja uneltele. Acest lucru economisește nenumărați kilometri, spațiu de transport valoros și ajută la reducerea deșeurilor de plastic!

 

O baterie pentru toate masinile

VONROC are propria sa platformă de baterii: VPower 20V. Acest lucru vă economisește timp, costuri și bătăi de cap. Datorită încărcătoarelor rapide, bateriile se reîncarcă rapid, iar achiziționarea unei unelte separat este mult mai accesibilă! În plus, bateriile VPower sunt compatibile atât cu uneltele noastre electrice, cât și cu echipamentele de grădină. Cu o singură baterie, ești pregătit pentru gama noastră completă VPower.

 

ROC YOUR PLANET

De ani de zile, fundația noastră ROC YOUR PLANET a donat cu succes organizațiilor locale care se concentrează pe a face lumea un loc mai curat și mai verde. Considerăm că implicarea clienților este crucială, așa că nominalizăm în mod regulat trei organizații caritabile, permițându-le clienților noștri să voteze cum va fi împărțită donația. În acest fel, lucrăm împreună pentru un viitor mai luminos. Abonați-vă la newsletter-ul nostru dacă doriți să participați la vot. Pentru mai multe informații despre fundația noastră, vizitați ROC YOUR PLANET.

© VONROC 2024