Livrarea

Alegeti cand doriti sa va fie livrat coletul utilizand serviciul DPD Predict. Veti primi un mesaj sau un email, cu o zi inainte de livrare, in care se va preciza intervalul de timp al livrarii, cu o precizie de 1 ora. Deci nu va trebui sa stati toata ziua acasa asteptand curierul! Cu ajutorul serviciului de tracking puteti afla statusul expeditiei si locatia curierului in timp real.

 

Costuri de transport

Costurile de transport sunt clar afisate in mometul plasarii comenzii. Costurile de transport pentru retururi sunt intotdeauna pe cheltuiala dumneavoastra.

Pentru comenzi mai mici de 245 Lei, costul transportului in România este 30 Lei.

Pentru comenzi mai mari de 245 Lei, costul transportului este inclus in pretul total.

 

Livrarea si timpii de livrare

Imediat dupa plasarea comenzii veti primi o confirmare pe e-mail. Puteti urmarii statusul comenzii dumneavoastra cu ajutorul link-ului track & trace. Comanda dumneavoastra este inmanata serviciului de curierat de catre depozitul nostru in 1-2 zile lucratoare si trimis catre adresa de livrare in ziua urmatoare. Timpul estimat de livrare la adresa dumneavoastra este cuprins intre 5 si 7 zile lucratoare(*pt. localitatile aflate la mai mult de 50km. fata de oficiile DPD timpul de livrare poate fi mai lung cu 1-2 zile). Daca nu veti fi acasa, coletul va fi livrat unui vecin sau se va incerca o noua livrare in ziua urmatoare. Prin intermediul servicului PREDICT al DPD, vom trimite un e-mail sau mesaj text in seara dinaintea livrarii, prin care va vom informa ca livrarea se va face a doua zi, atasandu-va totodata si link-ul de urmarire. In ziua livrarii, veti mai primi un link de urmarire in timp real a livrarii pana la ora 09:00, si o informare, cu precizie de 1 ora, a orei de livrare. Daca doriti, puteti urmarii expedierea in timp real, folosind sistemul de urmarire live al DPD. Daca nu sunteti acasa in perioada estimata pentru livrare, intr-o perioada de pana la o ora, puteti solicita modificarea livrarii. Optiunile pe care le aveti in acest sens sunt:

  1. Livrarea coletului la alta data;
  2. Livrarea coletul la alta adresa din aceeasi localitate (ziua urmatoare);
  3. Ridicarea coletului de la sediul DPD (ziua urmatoare);
  4. Permisiunea de a lasa coletul intr-un loc sigur, la alegerea dumneavoastra, de exemplu la un vecin.
© VONROC 2023