Protejati-va pretioasele perne de gradina  cu aceasta geanta VONROC 125x40x50cm

Aceasta geanta pentru pernele de gradina de la VONROC este o geanta de calitate premium realizata din polipropilena multistrat si are o culoare neagra moderna. Geanta are un strat protector. Materialul si stratul de acoperire au fost special dezvoltate pentru aceste genti si sunt rezultatul unor ani de cercetare, dezvoltare si procese de imbunatatire continua. Valoroasele tale perne de gradina vor ramane frumoase mai mult timp cu aceasta geanta de protectie si vor rezista mai mult! Husa are 125cm lungime, 40cm latime si 50cm inaltime si este potrivita pentru 4-6 perne, in functie de marimea si grosimea acestora.

Cele mai importante avantaje ale acestei genti de protectie pentru perne de gradina:

  • Geanta de calitate premium realizata din polipropilena multistrat.
  • Echipata cu un strat protector.
  • Foarte usor de folosit, cu fermoar pentru a o inchide. In plus este echipata cu 2 manere pentru transport.
  • 100% impermeabila. Toate cusaturile si colturile sunt acoperite cu banda de protectie pentru a garanta ca geanta este impermeabila. Totusi pe la fermoar apa se poate infiltra.De aceea recomandam depozitarea acesteia in garaj, magazie sau in pod, si sa nu fie tinuta afara tot timpul.
  • Rezistenta la inghet, rezistenta la razele UV si culoare rezistenta . Foloseste geanta tot timpul anului! Va recomandam  sa scoateti husa in mod regulat pentru a o aerisi.
  • Materialele gentii noastre de protectie au fost testate de TÜV Rheinland pentru influenta razelor UV, permeabilitate la apa, influenta temperaturii si la uzura, astfel incat calitatea sa fie garantata.
  • Nu puneti niciodata perne umede/ude in geanta, lasati-le sa se usuce bine mai intai, pentru a preveni deteriorarea datorita umezelii si/sau mucegaiului.

Ce este in ambalajul prietenos cu mediul inconjurator?

  • 1x Geanta premium pentru perne de gradina – 125x40x50cm

Mai multe informatii
EAN Code8717479093939
SKUGC509XX
© VONROC 2024