Protejati-va mobilierul de gradina cu aceasta husa VONROC, cu dimensiuni 185x150x95cm

Aceasta husa pentru mobilierul de gradina de la VONROC este o husa de calitate premium realizata din polipropilena reciclata multistrat si are o culoare neagra moderna. Husa are un strat protector. Materialul si stratul de acoperire au fost special dezvoltate pentru aceste huse si sunt rezultatul unor ani de cercetare, dezvoltare si procese de imbunatatire continua. Valoroasa ta masa de gradina/scaune/mobilier de gradina va ramane frumoasa mai mult timp cu aceasta husa de protectie si va rezista mai mult! Husa are 185cm lungime, 150cm latime si 95cm inaltime si este potrivita pentru o masa de gradina cu 4 pana la 6 scaune.

Cele mai importante avantaje ale acestei huse de protectie pentru mobilier de gradina:

  • Husa de calitate premium realizata din polipropilena reciclata multistrat.
  • Echipata cu un strat protector.
  • Foarte usor de instalat, cu banda de fixare cu scai pe fiecare colt pentru a fixa husa pe mobilier. Asigurati-va ca fixati ferm husa, astfel incat sa nu o sufle vantul!
  • 100% impermeabila. Toate cusaturile si colturile sunt acoperite cu banda de protectie pentru a garanta ca husa este impermeabila. La unele piese de mobilier este recomandabil sa asezati un obiect (cum ar fi o galeata rasturnata) sub husa, astfel incat sa nu balteasca apa. In cazul in care baltile de apa apar oricum, indepartati-le.
  • Rezistenta la inghet, rezistenta la UV si culoare rezistenta . Foloseste husa tot timpul anului! Va recomandam  sa scoateti husa in mod regulat pentru a o aerisi.
  • Alegere ecologica: husa este realizata din material reciclat. Husa in sine este, de asemenea, 100% reciclabila si este o alegere ecologica, pur si simplu pentru ca mobilierul dvs. sa reziste mai mult! Chiar si ambalajul este certificat FSC si nu se foloseste inutil plasticul.
  • Husa este rezistenta la flori si excremente de pasari care ar deteriora permanent alte huse.
  • Materialele husei noastre de protectie au fost testate de TÜV Rheinland pentru influenta razelor UV, permeabilitate la apa, influenta temperaturii si la uzura, astfel incat calitatea sa fie garantata.

Sfaturi importante pentru utilizarea acestei huse de mobilier de gradina

Nu asezati niciodata husa pe mobilierul umed, lasati-l sa se usuce bine mai intai, pentru a preveni deteriorarea datorata umezelii si/sau mucegaiul. Inainte de a pune husa, scoateti mai intai pernele (de pe scaune). In ciuda faptului ca husa este rezistenta la apa, o perna se poate umezi. Pentru perne, poti folosi geanta noastra speciala pentru perne, cu ajutorul careia poti depozita pernele in interior, in magazie, mansarda, garaj etc.

Ce este in ambalajul prietenos cu mediul inconjurator?

  • 1x Husa premium de protectie pentru mobilier de gradina - M - 185x150x95cm

Mai multe informatii
EAN Code8717479093861
SKUGC502XX
© VONROC 2023