Set pentru toate lucrarile de stropit

Setul de pistoale de pulverizare VONROC este ideal pentru toate lucrarile de stropire din gradina dumneavoastra. Pistolul de pulverizare furnizat are 8 tipuri de pulverizare diferite, iar duza de pulverizare are la randul ei un jet reglabil variabil, care va permite alegerea celui mai potrivit jet. Manerul din cauciuc moale al ambelor pistoale de pulverizare asigura o manevrare confortabila, astfel incat udarea plantelor, curatarea peretilor, spalarea masinii sau multe alte lucrari cu furtunul de gradina devin mult mai usoare si mai confortabile. P.S. Sunt foarte potrivite si pentru bataile cu apa!

Set de start complet

Imediat dupa livrare puteti incepe sa lucrati! Setul contine nu numai pistolul de pulverizare si duza de pulverizare, dar aveti 2 cuple pentru furtun si un racord care este potrivit pentru 2 dimensiuni diferite.

Pistolul de pulverizare Multi spray: Pistolul de pulverizare cu jeturi multiple are 8 pozitii reglabile, de la o perdea deasa de apa pana la pulverizarea cu jet puternic. In plus, acest pistol de pulverizare are si un declansator care poate fi blocat, astfel incat sa puteti pulveriza continuu fara efort. Pistolul de pulverizare este compatibil cu toate celelalte marci cunoscute.

Duza de pulverizare: Duza de pulverizare poate fi utilizata pentru diverse lucrari, cum ar fi udarea gradinii sau clatirea reziduurilor de sapun de pe masina. Rasucind duza de pulverizare, jetul de apa poate fi reglat de la un jet larg la un jet puternic. Duza de pulverizare este interschimbabila cu toate celelalte marci cunoscute.

Cuple: Setul contine de asemenea si 1 cupla pentru furtun, fara opritor de apa si 1 cupla pentru furtun, cu opritor pentru apa. Opritorul de apa va asigura ca, atunci cand schimbati duza sau deconectati duza din furtun, apa nu mai curge. Cuplele furtunului sunt potrivite pentru montarea pe un furtun ½ "sau 5/8". Datorita sistemului de cuple rapide, acesta poate fi montat cu un singur clic pe duza sau pe racordul de robinet.

Racord robinet: Racordul la robinet are un filet interior de ¾ " si un adaptor de la ¾" la ½ ". Acest lucru il face potrivit pentru conectori si robinete cu un filet exterior de ½" sau ¾ ".

Bine de stiut

Cuplele si pistoalele de pulverizare sunt compatibile cu toate celelalte marci cunoscute, care sunt echipate cu un sistem de cuple rapide.

Ce este in ambalajul prietenos cu mediul inconjurator?

Setul SH501XX le livreaza in cutie din carton maro ecologic fara imprimare color.

Continut:

  • 1x Pistol de pulverizare/Multi spray cu 8 modele de pulverizare
  • 1x Duza de stropit
  • 1x Racord de robinet ¾" filet interior
  • 1x Cupla de furtun cu opritor de apa
  • 1x Cupla de furtun fara opritor de apa

Mai multe informatii
EAN Code8717479087549
SKUSH501XX
SH501XX_MANUAL (661.01 kB)
© VONROC 2024