Setul cel mai complet pentru toate lucrarile de stropit

Cat de convenabil este asta? Dupa livrare puteti incepe sa lucrati imediat! Tamburul solid si stabil este livrat cu 15m de furtun de gradina, 2 cuple de furtun cu opritor de apa. 4 cuple de furtun fara opritor de apap, 2 racorduri de robinet si nu mai putin de 3 duze pentru stropit! Astfel udatul gazonului, stropirea plantelor, spalarea masinii, curatarea peretilor, a gardului sau umplerea piscinei sunt mult mai usoare si mai distractive!

Tambur cu 15 metri de furtun de gradina: furtunul este usor de rulat datorita manivelei din lateral. De asemenea, este usor de ridicat si de transportat datorita designului compact cu manerul de transport.

Duza de stropit premium: prin rasucirea duzei, jetul de apa poate fi reglat de la pulverizare la un jet puternic. Duza este compatibila cu toate marcile cunoscute care sunt echipate cu sistem de cuple rapide si poate fi folosita diverse lucrari, cum ar fi udarea gradinii si clatirea reziduurilor de sapun de pe masina. Duza este echipata cu prindere moale pentru o lucra confortabil si placut.

Duza de stropit : adecvata pentru diverse lucrari, cum ar fi udarea gradinii si clatirea reziduurilor de sapun de pe masina. Prin rasucirea duzei, jetul de apa poate fi reglat de la pulverizare la un jet puternic.

Pistol de stropit Multi Spray: pentru operatiuni multiple de spalare, datorita posibilitatii de reglare in 8 pozitii. De la pulverizare fina la spalare cu jet puternic! Potrivit pentru stropirea fara efort si continua cu ajutorul declansatorului blocabil.

Racorduri de furtun: 6 cuple de furtun sunt furnizate in set, 4 fara blocator de apa si 2 cu blocator de apa. Blocatorul de apa va asigura ca atunci cand schimbati pistolul de stropit sau indepartati furtunul, apa se opreste. Cuplele sunt potrivite pentru montarea pe un furtun de ½ "si 5/8". Datorita sistemului cu cuple rapide, furtunul poate fi cuplat cu un clic pe pistol sau conectat la robinet.

Racorduri de robinet: racordurile de la robinet se pot conecta cu usurinta la cuplele de pe furtun. Racordul de robinet are un filet interior de 3/4" si un reductor de la 3/4" la 1/2". Astfel sunt potriviti pentru cuple si racorduri cu filet exterior de  1/2" si 3/4 ".

Suport depozitare si elemente de montare: pentru a agata tamburul pe perete, de exemplu in garaj sau magazie. Suportul de depozitare este potrivit pentru depozitarea furtunului dupa utilizare, iar de suport pot fi agatate si accesoriile furnizate.

Bine de stiut

Cuplele si duzele sunt interschimbabile intre toate marcile cunoscute care sunt echipate cu sistem de cuple rapide.

Oriunde si oricand vrei

Rola cu furtun poate fi usor luata din suportul de perete si, datorita designului compact si a manerului rola este usor de transportat si de ridicat. Ati terminat lucrul? Rulati usor si rapid furtunul pe rola cu ajutorul manivelei din lateral. Atunci cand depozitati tamburul, atasati rola cu furtun de cadru si puneti tamburul pe suportul de perete.

Ce este in ambalajul prietenos cu mediul inconjurator?

Tamburul cu furtun de gradina VONROC S_HR501XX se livreaza in cutie de carton maro, ecologic, fara imprimare color.

Incluse:

 • 1x Tambur HR501XX
 • 1x 15 metri furtun de gradina
 • 1x Duza reglabila premium cu prindere moale
 • 1x Pistol de stropit Multi spray
 • 1x Duza de stropit reglabila
 • 2x Cuple cu opritor apa
 • 4x Cuple de furtun fara opritor apa
 • 2x Conector de robinet ¾” filet interior mama
 • 2x Adaptor robinet de la  ¾" filet exterior tata la ½" filet mama
 • 2x Suporti depozitare
 • 8x Suruburi din otel
 • 8x Dibluri de perete
 • 1x Model de gaurire

 


Mai multe informatii
EAN Code8717479092000
SKUS_HR501XX
© VONROC 2024