O umbra placuta cu umbrelele de soare VONROC 

Ingredientele pentru o zi perfecta: temperaturi placute, o bautura racoritoare, o carte buna, un gratar cu cei dragi...si umbra placuta, filtrata de umbrela de soare VONROC !

Umbrela de soare in consola Premium Bardolino

Umbrela de soare in consola premium Bardolino are o prelata cu un diametru de Ø300cm, asigurand umbra pe o suprafata mare. Umbrela de soare in consola are stalpul in afara, deci aveti loc sa aranjati terasa cum doriti! Usor de manevrat cu ajutorul mecanismului cu manivela pentru inchiderea si deschiderea umbrelei. Umbrela se poate 360° si este complet inclinabila; poate fi reglata in orice pozitie doriti folosind pedala de picior si maneta rotativa. Fara a fi nevoie sa mutati umbrela, urmariti pozitia soarelui si obtineti umbra placuta in locul dorit!

Umbrela de soare Bardolino face parte din gama de umbrele VONROC Premium, ceea ce inseamna ca este confectionata doar din componente de inalta calitate: un cadru din aluminiu inoxidabil rezistent & durabil si o prelata din poliester foarte gros. Prelata este usor de curatat si confera un grad mult mai ridicat de protectie UPF, comparativ cu alte marci. UPF vine de la Ultraviolet Protection Factor, cu alte cuvinte: gradul de protectie fata de radiatiile UV daunatoare. Avand un grad de protectie ridicat de 50+ , cu umbrela noastra de soare esti intradevar protejat!
Pentru confortul dumneavoastra, o husa pentru umbrela este inclusa in modelul standard. Husele noastre sunt echipate cu fermoar si cu o utila tija din fibra de carbon, deci punerea sau scoaterea husei nu va fi o corvoada. Astfel, VONROC garanteaza o perioada lunga de utilizare si ani de bucurie!

Principalele beneficii ale umbrelei de soare Bardolino:

  • Un cadru rezistent, confectionat din aluminiu inoxidabil si durabil.
  • Material de inalta calitate cu factor de protectie 50+ UPF-(Ultraviolet Protection Factor): protectie maxima contra radiatiilor daunatoare UV.
  • Umbrela rotativa la 360° si complet inclinabila: Usor de reglat pentru protectie toata ziua.
  • Usor de curatat.
  • Livrata cu o husa de protectie durabila pentru o durata de viata mai lunga a umbrelei.

Bine de stiut

Pentru a asigura complet umbrela de soare, recomandam sa puneti greutati la baza. VONROC va ofera o gama variata de placi/baze. Puteti sa le umpleti cu apa, nisip sau ciment, iar umbrela dumneavoastra de soare va sta ferm pe pozitie! Alegeti intre bazele triunghiulare sau patrate:

  • Placi premium pentru umbrele de soare - triunghiulare (4 buc.) - GP515XX
  • Placi Bardolino pentru umbrele de soare - patrate (4 buc.) - GP504XX

Va oferim deasemenea si umbrela in set complet cu baza! Vedeti Umbrela de soare in consola Bardolino - Antracit/negru - Incl. 4 placi premium - triunghiulare (GP501XX_C2)

Ce este in ambalajul prietenos cu mediul inconjurator?

Umbrela de soare Bardolino antracit/negru (GP501XX) se livreaza in cutie din carton maro ecologic fara imprimare total colorata.

Continut:

  • 1 x Umbrela de soare Bardolino - Ø300cm – antracit/negru (GP501XX)
  • 1 x Husa de protectie umbrela

Mai multe informatii
EAN Code8717479091874
SKUGP501XX
Parasol typeCantilever
Parasol dimensionsØ300cm
Parasol colourBlack
Parasol shapeRound
Parasol incl. baseNu
© VONROC 2023