Lumina peste tot cu aceasta lampa de lucru fara cablu!

Cu aceasta lampa de lucru LED nu vei mai lucra niciodata pe intuneric. Deoarece face parte din Platforma VONROC VPower 20V, este complet fara cablu. Ai lumina disponibila oriunde, chiar si in locurile unde nu ai sursa de curent la indemana. Lumineaza orice colt al casei, fara disconfortul cablurilor prelungitoare. Ai vizibilitate perfecta in pivnita, sub scara si in pod. Bucura-te de lumina placuta atunci cand pui tapet, zugravesti sau lucrezi la masina in garaj. Poti sa o iei cu tine chiar si in camping!

Puterea LED-ului

LED-ul are multe avantaje. Lumina mare si caldura mica contribuie la o excelenta eficienta. Deasemenea, durata de viata a LED-ului este uimitoare. In particular acest model are o durata de viata de ~30.000 ore. Este o perioada destul de lunga! Bineinteles, ca nu toate lucrarile necesita aceeasi intensitate luminoasa. De aceea, am echipat lampa de lucru cu doua setari de putere: setarea 1 livreza 10W/900 lumen, setarea 2 livreaza 20W/1800 lumen. In acest fel, puteti regla lumina dupa nevoile dumneavoastra si folosi eficient bateria. Desi… in realitate nu trebuie sa va faceti griji in aceasta privinta: bateria inclusa de 2.0Ah dureaza pana la 90 minute complet incarcata, iar bateria de 4.0Ah (nu este inclusa) complet incarcata dureaza chiar pana la 180 minute!
Lampa are temperatura culorii de 6500K: o nuanta de culoare alba compatibila cu lumina zilei. Iar, multumita unghiului larg al fasciculului de lumina, lampa de lucru poate lumina o arie mare.

Confort de la VONROC

Pentru confortul dumneavoastra am agaugat cateva tuse frumoase. Cu ajutorul butonului de blocare puteti inclina/regla directia fascicului exact cum doriti. Manerul mare de transport face ca mutarea lampii sa fie rapida si usoara. Cadrul este solid, rezistent si versatil: puteti pune lampa pe o suprafata plana, sau o puteti agata cu capul in jos. O gaura in baza ofera posibilitatea de montare cu un cui sau surub, iar cu utilul carlig de agatat puteti agata lampa de un pom, o scara, o funie, sau de orice va vine la indemana. Posibilitatile sunt nesfarsite!

Principalele beneficii ale lampii de lucru:

 • 2 setari: 10W/900 lumen si 20W/1800 lumen.
 • Beneficiile LED-ului: lumina mare, caldura mica, perioada lunga de viata.
 • Fasciculul in unghi larg lumineaza o arie larga.
 • Rama solida, rezistenta si versatila. Usor reglabila si poate fi pozitionata in multe feluri.

Platforma VONROC VPower 20V – Ce tip de baterie sa alegi pentru lampa de lucru?

Aceasta lampa de lucru se livreaza cu o baterie de 2.0Ah si incarcator rapid, care fac parte din Platforma VONROC VPower 20V. Optional puteti comanda bateriile interschimbabile de 2.0Ah si 4.0Ah. Daca doriti sa combinati lampa de lucru cu alta masina  din Platforma VONROC VPower 20V, o baterie si un incarcator rapid sunt suficiente! Alegeti doar ceea ce aveti nevoie, la un pret competitiv!

Bine de stiut:

- Cauti o lampa de lucru cu acumulator mai compactata? Vezi Lampa de lucru 20V – 6 pozitii (WL501DC)

- Cauti un model cu cablu? La VONROC gasiti o colectie extinsa de lampi de lucru cu cablu! Vezi intreaga colectie!

Specificatii:

 • Putere: 20W
 • Voltaj: 20V
 • Setarea 1: 900 lumen
 • Setarea 2: 1800 lumen
 • Culoare temperatura: 6500K
 • Greutate: 1 kg

Ce este in coletul prietenos cu mediul incojurator?

Lampa de lucru LED 20W (S_WL503DC) se livreaza in cutie ecologica fara imprimare total colorata.

Continut:

 • 1 x Lampa de lucru LED Work  20V - 20W – (WL503DC)
 • 1 x Baterie 2.0Ah
 • 1 x Incarcator rapid

Mai multe informatii
EAN Code8717479100248
SKUS_WL503DC
© VONROC 2023