Pentru taierea rapida si usoara a gardului viu si a arbustilor

Masina de tuns gard viu VONROC HT501DC este un instrument de incredere pentru gradina, care va ajuta sa taiati gard viu si arbusti. Masina este fara fir, ceea ce inseamna ca va puteti bucura de toata libertatea de miscare. Nu mai depindeti de prelungitoare pentru a putea taia de exemplu, in partea din spate a gradinii. Greutatea usoara de numai 2,15 kg (fara baterie) in combinatie cu manerul cu prindere moale asigura o munca confortabila.

Masina de tuns gard viu are o lungime a lamei de 590mm, o lungime de taiere de 510mm si o deschidere a lamei de 18mm.

Pentru ce este potrivita aceasta masina de tuns gard viu?

Cu acesta masina de tuns gard viu cu baterie de 20V, puteti taia gardul viu, arbustii si ramuri de pana la Ø14mm. Ati terminat de lucrat cu masina? Puteti depozita cu usurinta si in siguranta masina de tuns gard viu in garaj, datorita protectiei de lama furnizata.

Siguranta mai intai

Aceasta masina de tuns gard viu cu baterii este protejata impotriva pornirii neintentionate si poate fi pornita doar cu 2 maini. Masina este fara fir asa cum s-a descris anterior, astfel incat pericolul taierii unui cablu de alimentare apartine trecutului.

Intretinerea masinii de tuns gard viu

   • Indepartati bucatile taiate si apoi curatati lamele. Pulverizati intotdeauna lamele cu un spray de ingrijire inainte de a depozita masina de tuns.

   • Atentie! Opriti masina de tuns gard viu si scoateti bateria inainte de a efectua orice intretinere sau curatare. Purtati manusi in timp ce curatati lamele de taiere.

Platforma VONROC VPower 20V

Aceasta masina de tuns gard viu se livreaza fara baterie si incarcator. Asta deoarece masina de tuns gard viu face parte din platforma  VONROC VPower 20V. Optional puteti comanda separat bateriile interschimbabile de 2.0Ah sau 4.0Ah. Daca doriti sa achizitionati si alta masina cu acumulatori din platforma VONROC VPower 20V, o baterie si un incarcator sunt de ajuns! Alegeti si cumparati doar ce aveti nevoie si asta, la un pret competitiv!

Preferati un set complet cu baterie si incarcator rapid?

Atunci vedeti setul S_HT501DC (cu o baterie de 2.0Ah si incarcator rapid), sau setul S2_HT501DC (cu doua baterii de 2.0Ah si incarcator rapid), sau setul S3_HT501DC (cu o baterie de 4.0Ah si incarcator rapid).

Ce este in ambalajul prietenos cu mediul inconjurator?

Masina de tuns gard viu HT501DC se livreaza in cutie din carton maro, ecologic, fara imprimare color. In colet mai gasiti si un card de membru VONROC.

Incluse:

  • 1x Masina de tuns gard viu 20V HT501DC
  • 1x Aparatoare pentru cutitul de taiere
  • 1x Card de membru VONROC

Mai multe informatii
EAN Code8717479085712
SKUHT501DC
Power input20V
No load speed14000/min
Cutting width14mm
Cutting length510mm
Includes1x Hedge Trimmer 20V - 1x Knife protection/storage case - 1x VONROC Member card
HT501DC_MANUAL (1.53 MB)
© VONROC 2024