Pistol pentru etansare 20V | Incl. baterie 2.0Ah si incarcator

economisești::
448,99 RON TVA inclus.
In stoc 10+

Etansare perfecta!

O buna lucrare de etansare necesita forta, acuratete si concentrare maxima; vrei ca fiecare etansare sa fie perfecta. Pentru aceasta, o dozare uniforma a etansantului/siliconului este foarte importanta, dar declansatoarele de la pistoalele manuale necesita de obicei o strangere puternica, deseori ducand la dureri de mana sau musculare. Cu pistolul pentru etasare VONROC de 20V puteti spune la revedere acestui disconfort!

Puternic & Precizie profesionala

Cu acest pistol cu acumulator, etansantul curge aproape natural. Si inca cum! Motorul puternic de 20V genereaza o impresionanta forta de impingere de 1.18kN/120kg, in timp ce presiunea constanta asupra tubului asigura un debit constant si precis. Greu de invins de un profesionist!

Cu ajutorul butonului de viteza variabila, viteza de impingere se poate usor regla intre 1mm - 4mm p/s, iar multumita butonului cu blocare nici nu mai trebuie sa apesi pe declansator, aducand un plus de confort. Tot ce trebuie sa faci este sa te concentrezi pe o aplicare curata. Si vorbim de comoditate! In plus, pentru toti cei care au mai putina forta in brate, etansarea devine deodata o lucrare accesibila!

Presiune pana la ultima picatura

Pe langa faptul ca este precis si puternic, mai are un alt mare avantaj: presiunea mare constantava goli complet tubuk. Nu se pierde nici o picatura. Acest lucru este bun pentru mediu si, bun la portofel.

Complet compatibil

Pistolul pentru etansare este compatibil cu toate tuburile de etansant/ silicon de la 290-310ml, si cu toate cele mai comune tipurile de etansant, adeziv si silicon. Datorita presiunii mari, poate aplica si materiale mai dense, fiind astfel potrivit pentru cele mai comune lucrari de etansare/lipire (aplicarea plintelor, lipirea izolatiei sau a pietrei, etansarea in baie&bucatarie, etansarea ferestrelor), dar si lucrari de etansarea a acoperisului (plat) cu adeziv EPDM.

Calitatea VONROC

Ca de obicei, VONROC a facut aceasta masina pentru a fi perfecta. Acest pistol pentru etansare este relativ usor si compact, ceea ce il face usor de folosit. Manerul este echipat cu prindere moale pentru utilizare confortabila in cazul lucrului de mai lunga durata. Constructia solida din materiale rezistente (cum ar fi cadrul si suportul tubului din metal) asigura o lunga durata de viata.

Acest pistol pentru etasare cu acumulator face parte din platforma VPower 20V fiind un o piesa indispensabila din aceasta colectie. O masina care te va face sa te intrebi :"De ce nu am luat-o mai repede!"

Principalele beneficii ale pistolului pentru etansare cu acumulator:

 • Motor puternic de 20V cu o forta de impingere de 1.18kN/120Kg. Fara dureri de mana/brate.
 • Debit constant asigurand o acuratete profesionala.
 • Viteza de impingere reglabila in 4-pasi: 1 - 4 mm/s.
 • Buton de blocare pentru un debit constant.
 • Mai putine pierderi: presiunea mare goleste tubul complet.
 • O solutie excelenta pentru oricine cu o forta mai mica in maini/brate.

Platforma VONROC VPower 20V – Ce tip de baterie ai nevoie pentru pistolul de etansare?

Pistolul pentru etansare VONROC este livrat cu o baterie 2.0Ah si incarcator, care fac parte din platforma VONROC VPower 20V. Optional puteti comanda bateriile interschimbabile de 2.0Ah sau 4.0Ah si incarcatorul.  Daca doriti sa combinati pistolul pentru etansare cu alta masina din Platforma VONROC VPower 20V, o baterie si un incarcator rapid sunt suficiente! Alegeti doar ceea ce aveti nevoie, la un pret competitiv!

Specificatii:

 • Voltaj: 20V
 • Viteza de impingere: 1 - 4mm/sec
 • Forta de impingere: 1.18kN/120kg.
 • Potrivit pentru tuburi de: 290 - 310ml
 • Greutate (fara baterie): 1.4 kg.

Ce este in ambalajul prietenos cu mediul inconjurator?

Pistolul pentru etasare (S_CG501DC) se livreaza in cutie din carton ecologic fara imprimare total colorata.

Continut:

 • 1 x Pistol pentru etansare CG501DC
 • 1 X Baterie 2.0Ah
 • 1 x Incarcator

 


Mai multe informatii
EAN Code8717479097777
SKUS_CG501DC
© VONROC 2023